Stock Alert!

 
powered_by.png, 1 kB
Hem arrow Senaste Nyheterna arrow Botten under mars 2009?
Botten under mars 2009? Skriv ut E-post
Skrivet av The Pro   

Under mars månad noterades 1265 på Nasdaq samt 6440 på Dow Jones. Rörelserna ner var kraftiga och rörelserna upp likaså. Det kan ha varit den slutgiltiga ursköljningen neråt (det kanske går ner igen men inte med samma kraft och inte igenom botten- det är förhoppningen).
I diagrammet ser vi en tydlig V-formation på både Nasdaq och Dow Jones vilket de som följer teknisk analys ser som positivt. Snart kommer kvartal 1 rapporterna och det är ingen överaskning att dessa kommer att vara svaga. Frågan är om rapporterna är sämre än de låga förväntningarna. 

Vi är inne i det näst största fallet någonsin. 1929 gick det ner i 2 år och elva månader. Den här nergången närmar sig 2 års gränsen. Vi kommer närmare ett slut på nergången för varje dag som går och det finns mycket kapital som väntar på att växla över från ränta till aktier.  

Placering.se /Placera tror att oddsen är goda för att botten sattes nu under mars på Dow Jones och Nasdaq. Nasdaq är över 1600 och Dow Jones nära 8000 punkter, det ska mycket till om vi ska ner under 1265 på Nasdaq och 6440 på Dow Jones. Placering.se /Placera utesluter inte att det kan ske men Placering.se /Placera tror och hoppas på det bästa. Placering.se /Placera tror dock på en mindre rekyl inom kort, innan eller under kvartalsrapporterna.

Placering.se /Placera önskar alla - Lycka till med placeringarna!

Skrivet 090404

Senast uppdaterad ( 2009-05-30 )
 
< Föregående   Nästa >
© 2018 Placering.se /Placera - Follow the Pro